A korrepetáló foglalkozások időpontjának foglalási, módosítási és lemondási szabályai!

Az időpontok foglalása történhet:

 • Személyesen: 6921 Maroslele
 • Telefonon/sms-ben: 06 30 422 3628

 

 • Emailben: angolkorpaandival@gmail.com
 • Facebook messengeren: https://www.facebook.com/angolkorrepetalasandival

A fentebb említett lehetőségek bármelyikével küldött üzenetek esetében igyekszek a lehető leghamarabb válaszolni, legkésőbb 24 órán belül. A telefonhívásokat legtöbbször hétköznapokon, a délelőtti órákban van lehetőségem fogadni (főleg 10 és 12 óra között), hiszen a korrepetáló foglalkozások többségükben a délután folyamán zajlanak. Természetesen, ettől eltérő időpontban befutó hívásokra is reagálok lehetőségeim szerint, a nem fogadott hívásokat mindenképpen visszatárcsázom.

Szeretném a figyelmet felhívni arra, hogy az emailben, sms-ben és Facebook messengeren kiajánlott időpontok megerősítésére legfeljebb 24 órán át tudok várni, ezután az időpontokat visszajelzés hiányában felajánlom másnak.

A foglalkozások időpontjainak foglalása mindig a legelső bérlet vagy az alkalmi foglalkozás ellenértékének befizetésétől válik véglegessé. A foglalkozások díját mindig legkésőbb a kezdés időpontját (bérlet esetén a legelső foglalkozás kezdő időpontját) megelőzően 24 órával kérem teljesíteni.

A bérlet vagy az alkalmi foglalkozás ellenértékének befizetése egyben a szabályzat elfogadását is jelenti.

Az időpontok foglalása/egyeztetése a hetente ismétlődő fix órarend szerint történik, ami azt jelenti, hogy minden bérletet váltó tanulóval megbeszéljük az állandó időpontokat (nap,óra) amelyek minden héten ugyanazok. Tehát egy bérlet megvásárlása egyben azt is jelenti, hogy a foglalkozások időpontjai a megbeszélt állandó időpontokra előre lefoglalásra kerülnek a fix órarendben.

Minden bérlet érvényességi idővel rendelkezik. A bérletbe tartozó alkalmak a lejárat napjáig használhatók fel a lefoglalt állandó időpontokban. A legelső bérlet érvényessége a bérlet díjának esedékességétől, vagyis a legelső alkalmat megelőző naptól indul. Az egymást követően megváltott bérletek érvényessége egymásra épül. Egy bérlet lejáratát követően, a heti fix órarendben soron következő foglalkozás időpontját megelőző napon automatikusan lefoglalásra kerülnek az újabb bérlethez tartozó foglalkozások időpontjai, illetve az újabb bérlet díja is esedékessé válik. Ennek értelmében azt kérem, hogy amennyiben nem lesz megszakítás nélküli újabb bérletváltás egy korábbi bérlet lejáratát követően, arról érkezzen hozzám értesítés legkésőbb 2 nappal korábban, mint ahogy egy új bérlet első foglalkozása elkezdődne.

A fix bérletek esetében a foglalkozásokon való részvétel a megbeszélt, a minden hétre érvényes órarendben lefoglalt fix időpontokban lehetséges.

A rugalmas bérletek esetében a foglalkozásokon való részvétel szintén a megbeszélt, a minden hétre érvényes órarendben lefoglalt időpontokban lehetséges, azonban a rugalmas bérletek tartalmaznak halasztásra és módosításra opciókat.

A fix és rugalmas bérletek felváltva is megvásárolhatóak, tehát egy bérlet lejáratát követően át lehet térni bármikor másik típusú bérlet váltására.


A fix bérletek felhasználási feltételei

A fix bérletek esetében a foglalkozások időpontjai előre, fixen lefoglalásra kerülnek a minden hétre érvényes fix órarendben.

A fix bérletek időpontjainak módosítására nem tudok garantáltan lehetőséget adni a minden hétre érvényes fix órarendből adódóan. Ha mégis előfordul erre irányuló kérés (pl. betegség esetén), akkor azt mindenképpen érdemes a lehető legkorábban jelezni felém (legkésőbb a tervezett kezdés előtt 24 órával), és amennyiben van rá kapacitásom egy rugalmas bérletes halasztás/módosítás miatti lukas órában, azt feltétlenül felajánlom. Amennyiben az órarend telítettsége miatt erre nincsen lehetőség, vagy a felajánlott pótló időpont sem megfelelő a tanulónak és az eredeti időpontú foglalkozáson való részvétel semmiképp sem megoldható, akkor a tervezett kezdést megelőzően legkésőbb 4 órával korábban a kimaradó óra helyett gyakorló feladatok kérhetőek az aktuális témában, amiket visszaküldés után szívesen javítok.

A fix bérleteken belül a 24 órán belüli lemondás esetén esetleges lukas órát felajánlani egyáltalán nem tudok, a tervezett kezdést megelőző 4 órán belüli értesítés esetén pedig a kimaradó foglalkozást pótló gyakorló feladatokat sem tudom küldeni.

Tehát kérem, hogy a fix bérletekre akkor essen a választás, ha előreláthatólag 4-6 hétre a tanuló tud tervezni a fix korrepetáló időpontokkal.


Fix Gyakorlós Bérlet (heti 1 foglalkozás)
 • Érvényesség: 6 hét (42 nap)
 • Előre foglalt 6 fix időpont

Fix Belehúzós Bérlet (heti 2 foglalkozás)
 • Érvényesség: 4 hét (28 nap)
 • Előre foglalt 8 fix időpont

Fix Turbó Korpa (heti 3 foglalkozás)
 • Érvényesség: 4 hét (28 nap)
 • Előre foglalt 12 fix időpont

A rugalmas bérletek felhasználási feltételei

A rugalmas bérletek esetében a foglalkozások időpontjai előre lefoglalásra kerülnek a minden hétre érvényes fix órarendben.

Minden rugalmas bérlet tartalmaz meghatározott mennyiségben halasztási és módosítási lehetőséget, illetve egyszeri last minute időpont halasztást (váratlan események esetére, pl. betegség), ami azt jelenti, hogy a foglalt időpont előtt legkésőbb 4 órával még elfogadom az értesítést a halasztási szándékról.

A rugalmas bérletekben megjelölt maximum mennyiségű halasztáson és módosításon felül további időpont-módosításra nem tudok garantáltan lehetőséget adni a minden hétre érvényes fix órarendből adódóan. Ha mégis előfordul erre irányuló kérés, akkor azt mindenképpen legkésőbb 24 órával korábban kérem jelezni, és amennyiben van rá kapacitásom egy másik módosítás/halasztás miatti lukas órában, azt feltétlenül felajánlom. Amennyiben az órarend telítettsége miatt erre nincsen lehetőség, vagy a felajánlott pótló időpont sem megfelelő a tanulónak és az eredeti időpontú foglalkozáson semmiképp sem megoldható a részvétel, akkor a kimaradó óra helyett gyakorló feladatok kérhetőek az aktuális témában, amiket visszaküldés után szívesen javítok.

A rugalmas bérleteken belül, az egyszeri last minute halasztási lehetőségen kívül, a 24 órán belüli módosításokat nem tudom elfogadni. A 24 órán belül lemondott foglalkozások elvesznek, a 24 órán belüli lemondás esetében a foglalkozást pótló gyakorló feladatok sem kérhetőek.


Rugalmas Gyakorlós Bérlet (heti 1 foglalkozás)
 • Érvényességi idő: 6 hét + 1 türelmi hét (49 nap)
 • Előre foglalt 6 időpont
 • Egyszeri halasztási lehetőség: az előre foglalt időpontokból maximum egy a türelmi hétre csúsztatható, nem kötelező pótolni és akár last minute halasztásként is elfogadom
 • Plusz egyszeri módosítási lehetőség a tervezett kezdés előtt legkésőbb 24 órával korábban: az eredeti időpont helyett a lejárati időn belül pótló időpontot kell egyeztetni

Rugalmas Belehúzós Bérlet (heti 2 foglalkozás)
 • Érvényességi idő : 4 hét + 1 türelmi hét (35 nap)
 • Előre foglalt 8 időpont
 • Kettő alkalommal halasztási lehetőség: az előre foglalt időpontokból maximum kettő a türelmi hétre csúsztatható, nem kötelező pótolni és a kettőből maximum egyszer akár a last minute halasztást is elfogadom ( egyébként 24 órával korábban kérem az értesítést a halasztásról)
 • Plusz egy módosítási lehetőség a tervezett kezdés előtt lekésőbb 24 órával korábban: az eredeti időpont helyett a lejárati időn belül pótló időpontot kell egyeztetni

Rugalmas Turbó Korpa (heti 3 foglalkozás)
 • Érvényességi idő : 4 hét + 1 türelmi hét (35 nap)
 • Előre foglalt 12 időpont
 • Három halasztási lehetőség: az előre foglalt időpontokból maximum három a türelmi hétre csúsztatható, nem kötelező pótolni és a háromból maximum egyszer akár a last minute módosítást is elfogadom (egyébként 24 órával korábban kérem az értesítést a halasztásról)
 • Plusz egy módosítási lehetőség a tervezett kezdés előtt lekésőbb 24 órával korábban: az eredeti időpont helyett a lejárati időn belül pótló időpontot kell egyeztetni

A bérlet váltása nem kötelező.

Bérlet nélkül időpontot foglalni/egyeztetni abban az esetben lehetséges, ha a minden hétre érvényes fix órarendbeli bérletes foglalások mellett még marad szabad kapacitásom. A nem bérletes tanulók részére egyszerre csak egy időpontot áll módomban előre lefoglalni az aktuális vagy az azt követő hétre. Bérlet nélküli foglalkozáson való részvételi lehetőségről a megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni.

A bérletes tanulók mindig elsőbbséget élveznek az időpontok foglalását illetően.


Késés esetén

Kérem szépen az időpontokat betartani és pontosan érkezni (pontosan bejelentkezni), mert a következő foglalkozás kezdési időpontja miatt nem tudok lehetőséget adni a foglalkozás későbbi befejezésére. Így a késés a foglalkozás rövidülését fogja jelenteni és a késés miatt elvesztett percek pótlására lehetőséget nem tudok adni.


Időpont módosítása/halasztása vagy lemondása

A bérletes tanulók esetében időpont módosítására/halasztására vagy lemondására a megvásárolt bérlet felhasználási szabályai szerint van lehetőség.

Az alkalmi foglalók esetében módosításra/halasztásra vonatkozó kérést legkésőbb 24 órával a foglalkozás megkezdése előtt tudok elfogadni. Egy adott alkalmi foglalkozás időpontja csak egyszer módosítható. A módosított/halasztott foglalkozás legkésőbb az eredeti foglalást követő héten pótolható. Egyéb esetekben pótlási lehetőséget nem tudok biztosítani.

Amennyiben az időpont módosításáról/halasztásáról vagy lemondásáról lenne szó, arról legkésőbb az időpont előtt 24 órával kérek szépen értesítést, hogy a felszabadult időpontot legyen lehetőségem felajánlani más tanulónak, vagy átszervezni az órarendet, hiszen a módosítás/halasztás vagy lemondás számomra lukas órát generál.

A tanuló egyéb elfoglaltsága miatt kihagyott/halasztott időpontok a bérlet lejáratát követően már nem pótolhatóak.

A miattam kimaradó órák helyett mindig javaslok pótlási lehetőséget a lejárati időn belül vagy a lejáratot követő héten. Ha pedig szabadságon vagyok, a bérlet érvényességi ideje a szabadságom idejével meghosszabbodik.


Megjelenés elmulasztása a lefoglalt időpontban

Ha a tanuló az általa lefoglalt időpontban nem jelenik meg (nem jelentkezik be) és ezt felém nem jelezte előre megfelelő időben, akkor az elmulasztott foglalkozás sajnos elveszik, annak pótlására lehetőséget, vagy foglalkozást pótló gyakorló feladatokat nem tudok biztosítani.

A megértést és az együttműködést nagyon szépen köszönöm, várok mindenkit szeretettel a közös tanulásra, gyakorlásra!

Maroslele, 2023.02.20

Janó Andrea